Hönor

När Malin städar dansar hönsen i höet

När jag städar i hönshuset brukar jag släppa hönsen lös i ladugården vilket uppskattas storligen! Det ser nästan ut som att de leker kurragömma mellan cyklar, höbalar och annat bråte.

Jag investerade i en liten kvarn för ett år sedan och den har verkligen gjort rätt för sig. En gång i månaden brukar jag ta en timma eller två för att mala och blanda ett mixat foder. Jag blandar korn, malet korn, värpfoder, krossade snäckskal och lite majs , det blir nästan som en müsli.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s