Vem är Malinmittimyllan?

cropped-4360DABD-CACF-493D-83E9-4C0F542089C5

Kort om mig:

Malinmittimyllan är 48 år och gift med Leif och har två vuxna barn. I familjen finns även två katter, Greger och Gustav, vidare ha vi 18 höns och en tupp som håller oss med fantastiska ägg året runt.

Naturligtvis är min familj allt för mig men jag har passioner i livet som omringar mig, det gäller:

Odling i alla möjliga former, jag älskar verkligen att få jobba med jord och fröer, resor över hela världen, vandring i fjäll och efter leder, hönorna har en viktig plats i mitt livet, matlagning och ”fribakning”, svampplockning och träning i alla former. Ja dygnet räcker egentligen inte till men som humlan så bryr jag mig inte om det och då fungerar det oftast.

Som alla måste jag försörja mig och där kommer mitt ”andra” liv in. Jag är speciallärare på en grundskola vilket verkligen är utmanande, krävande och fantastisk på samma gång. Men som en bekant sa, jag skulle aldrig orka utmaningen som lärare utan loven och så är det faktiskt!

Jag och min man bor i ett litet hus på landet i en by i Västerbotten. Här finns allt man kan önska. Två växthus och några fruktträd, grönsaksland och en hönsgård. Frihet, natur, ensamhet, lugn, utmaningar och massor med fysiskt arbete- härligt.

 

UnderbaraClara

odlar, baka, reser, tränar och myser med hönsen

Sara Bäckmo

odlar, baka, reser, tränar och myser med hönsen

Tantfrö

En växande känsla av självaktning

Frö(ken) Malin odlar hellre än bra

odlar, baka, reser, tränar och myser med hönsen

%d bloggare gillar detta: