Veganmånad

Vegandag nr två

Kära dagbok, detta projekt känns fortfarande finfint….. Med massor av göra och regelbundna måltider och total ignorans av ett enerverande sockersug så går jag nu i säng totalt utpumpad av jobb och tapetsering.
Mina intag av mat till vardags skulle kunna beskrivas som tråkiga och torftiga. Jag och min man äter endast rester från helgen, fil, gröt eller någon matlåda från frysen under vardagarna. Jag tycker det är helt ok, det är tidsbesparande, minskar matsvinnet och medför dessutom att helgens mat uppskattas mer. Dessa gråa matrutiner kommer troligtvis fortsätta, se bara dagens meny.
frukost, två mackor av mitt fruktbröd med vegiar och gurka med kaffe.
fm, frukt och kokosyoghurt
lunch, spagetti och ”köttfärssås” och tomater
em, en banan
middag, samma som lunch
kväll, ingenting, jag åt så mycket till middag så jag orkar inte något mer.

Jag kommer dagligen skriva kort om mitt mående och vilka mediciner jag tar för att se om denna kost har betydelse för min hälsa och på vilket sätt i så fall.
Det här informationen är ungefär lika intressant som att lyssna på en utdragen politisk debatt på något okänt språk så sluta för allt världen att läsa här.
• Dagens mående och mediciner: tre diklofenak och fem Alvedon på grund av en krypande värk i kroppen som går i vågor. Tummarna och knäna är speciellt onda idag. En omeprasol för magen. Ingen huvudvärk idag. Otroligt trött i hela kroppen redan vid 19-tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s