Veganmånad

Vegandag nummer ett

Kära dagbok.
Min första dag som sockerfri vegan har gått oförskämt bra trots en småstressad morgon med endast en banan som frukost. Innan ni får se min dag ska ni veta att jag ofta, nästan alltid, gillar all typ av mat, vilket kommer synas i mina omdömen.
Så här har första dagen för övrigt sett ut i fråga om min mat.
fm: frysta bär med kokosyoghurt, otroligt gott.
lunch: skolans zucchinisoppa med curry, även den helt ok.
em: mitt eget fruktbröd (finns recept här på bloggen) med mjölkfritt smör och skivad avokado med lite salt. detta kommer jag nog ofta äta, väldigt gott.
middag: risnudlar med thaigryta, jag älskar thaimat!
kväll: fruktbröd med vegiar (vegansk kaviar) och gurkskivor. Den veganska kaviaren förvånade mig i positivt, kaviaren var gjord av tång och smakade salt och rökt, mums!
Men nu säger jag god natt, för ikväll har vi tapetserat halva köket och jag känner mig lätt mosig i huvudet.
Mående och mediciner: som vanligt, började med diklofenak och två Alvedon, detta upprepades två ggr under dagen. Känsla av huvudvärk men jag tog ingen sumatriptan, det gick vägen. Extremt trött på kvällen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s