Resor

Sorry, your flight have been canselled!

Vad ska man säga, idag har det gått upp och ner i känsloregistret.

Först blev jag väckt vid 5.30, en hel timma för tidigt, av min käre man som förväxlade min telefonväckningssignal, Put a ring on it, med Beyonce, med det skränande ding donget från köksklockan. Hur det är ens möjligt är inte lönt att fundera över. Väl i duschen så strövar Leffe in och som i förbifarten säger att New Yorkflyget är inställt. Skojar han, nej! Jag får såklart smått panik och hoppar ur duschen, rusar till telefonen för att ringa Norwegian. När jag väl hamnat i rätt telefonkö så fick jag med ca två minuters mellanrum veta att jag var först i kön, detta fick jag höra under en och en halv timme. Telefonen fick med andra ord följa med överallt i huset och senare ut i bilen. Telefonkön bjöd på en alldeles förfärlig musikslinga som varvades med total tystnad som varade lagom länge, just så länge att man hann känna panik över att samtalet hade brutits. Halvvägs till Umeå fick jag kontakt med en kvinna som helt klart hade vissa talsvårigheter, spännande jobbval by the way, jag vet inte hur många gånger jag fick upprepa – please can you repeat what you just said. Men hennes plus var att hon helt klart gått flera kurser i hur man bemöter stressade och irriterade kunder som har vax i öronen för mina pikar ignorerade hon med bravur och tillslut hade hon fixat sex nya platser ett dygn senare. Väl på Arlanda och vid Norwegians disk så mötte vi en mycket vältalig och trevlig man som inledningsvis erbjöd ett hotell i Märsta industriområde. Han måste ha sett hur vi tappade både haka och axlarna av uppgivenhet. Tanken att tillbringa ett dygn på ett industriområde stod inte riktigt i samma kurs som ett dygn i New York. Vi uppmanades att gå och käka lunch så skulle han se vad han kunde göra! Vilket lite pärla, han fixade så vi slapp Märsta industriområde, nu ligger vi i alldeles underbara sängar på Clarion hotel på Arlanda och vi har haft en lugn och skön eftermiddag och kväll. Vi har spelat spel och kort, ätit massor av godis och läst böcker, ja vad har vi att klaga på egentligen? I morgon hoppas vi på att flyget går som det är tänkt/ god natt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s