Mat och bak

Semmeltid fyller alla (magar) med frid, helt utan strid.

Semlor är en av mina favoriter vad gäller fikabröd. Det kan bero på att jag endast äter det under några veckor i februari – mars. Det är väldigt lätt att göra egna semlor och de slår ”köpes” alla dagar, recept finns under bakrecept på denna blogg. ! För mig är det självklart att äta semlan med varm mjölk, det är helt fantastiskt gott men det går självklart lika bra till en kopp kaffe eller te eller annan valfri dryck!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s