Okategoriserade

Coola Gustav

Våran coola Gustav. En riktig myspropp och excellent råttjägare. 2017 kom till oss som tvååring rädd och tilltufsad fosterkatt. Med viss regelbundenhet går han på luffen och är borta allt från 2-3 dagar uppemot 2 veckor. Inledningsvis skapade det stor oro men det har lagt sig något. För Gustav är friheten en viktig pusselbit i livet. Att han sedan äter upp grannbondens kattmat är ett svårlöst dilemma. Tur att bonden är snäll! På sista bilden ser ni Wille, en äkta norsk skogkatt på ett år som ständigt jobbar med att reta och busa med Gustav vilket han bitvis tycker är oändligt tröttsamt. Men som den coola katt han är så låter han oftast Wille hållas. #bondkatt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s