Odling, Okategoriserade

Hydroponisk odling i en godislådan

Jag fortsätter prova mig fram. Nu har jag skurit ut en ruta, stor som en godislådan av isolering. Jag började med att blöta upp den lite. Sedan skar jag ut tolv delar utan att skära helt igenom och skar små hål i varje del och satte olika chili- och paprikafröer i hålen. När fröerna grott (förhoppningsvis ) och blivit några cm tänker jag skära ut plantorna för att plantera dessa i min egenbyggda hydroponiska odling i korgar. Vi får verkligen se hur detta ska gå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s