Odling

En kort lycklig/olycklig notis från squash-plantornas riksförening

Idag meddelar hyresvärd m-m-m från växthus 137 att hon beklagar de missförhållanden som hon förorsakat plantorna 1-11. Som genom ett mirakel ha nämnda hyresvärd hittat 10 små lyor till alla plantorna.

Till skillnad från detta lyckliga slut meddelar squash-plantornas riksförening om en nyligen utbredd katastrof i en grannby (Brännbergsliden) där alla plantor dog pga för sen flytt- sådant får absolut inte hända i dagens samhälle!

Fler röster från växthus nr 137:

Planta nr 9 brister ut i total lycka över att äntligen få sova ifred En hel natt. Nr 1 viskar försynt att det är skönt med luft under vingarna, att det känns som att hon äntligen kan andas. Planta nr 2 är alldeles euforisk när hon berättar att hon idag fick veta att hon ska få flytta till en obegripligt stor bostad i Vebomark- ibland besannas drömmar!

Hyresvärden slipper reprimander då hon agerade så fort för att åtgärda missförhållandena med löfte om att det inte skulle upprepas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s