Okategoriserade

4 liter Laxoban- here I come!

I morgon får ni hålla tummarna för att farbror magdoktor ger mig betyget frisk med en hel mage! Just nu kämpar jag med den mycket obehagliga drycken Laxoban. Fyra liter sprutt i bang bang ska jag inta, just nu har jag intagit tre av dessa litrarmed efterföljande rejäla utgifter. Morgonen bjuder på först en djupdykning genom mun och hals för att kontrollera magen, det kallas visst gastroskopi (jag har genomlidit detta förut så jag vet vad som väntar). Efter det ska den tjocka av tarmar kontrolleras så att alla sår från vårens bravader har läkt, detta kallas koloskopi och även detta har jag provat på tidigare, inte mysigt. Men trots allt så är jag tacksam för denna kontroll och hoppas bara att magdoktorn meddelar att vi gör slut nu och aldrig mer ska träffas- i den bästa av världar. Kram på er alla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s