Okategoriserade

Vintertomater, hoppas det fungerar!

För första gången provar jag förvara mina vintertomater i källaren. Det är det lite kallare och mörkare där vilket torde vara fördelaktigt. Tanken är att äta dessa efter att alla andra tomater är slut, typ någon gång i november-december i den bästa av världar. Jag rensar så sakteliga i växthusen på mögliga växtdelar och förbereder för vinterodlingen som startar i november, kanske. De tomater, paprikor physalis och chilis som inte börjar vara dåliga får hänga kvar på plantorna, övriga får komma in och ätas upp. Det härliga med odling är att varje år erbjuder massor med nya möjligheter och även chansen att göra om och göra ”kanske” rätt.

Heta habanero!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s