Caminon, Okategoriserade

Tvätta enligt nya föreskrifter

Idag blev det stora tvätt- och shopdagen. Mitt resesällskap och jag hittade en superfräsch tvättinrättning alldeles bredvid vårat hostel. Ett tecken helt enkelt. Vi samlade ihop all vår tvätt och -skjuts in i maskinen, 60 grader, i med pengar och 30 minuter senare var det bara att förflytta tvätten till tumlaren. Jag räddade mina strumpor från tumlaren, någon måtta på slarv får det ändå vara.

Shoppingen bestod i- håll i er- compeed, compeed, compeed och sporttejp och något litet annat. Hittar man ett apotek är det bara att passa på. Det blev även lunchköp inför morgondagen. Dagen börjar med 17 km utan någon form av by eller samhälle.

Övriga dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s