Caminon, Okategoriserade

383 km kvar till Santiago de Compostela

Jag fick precis frågan om hur långt jag har traskat och svaret är att under 12 dagar har jag gått 345 km med ett snitt på i runda slängar 29 km/ dag. Som mest drygt 36 km på en dag och under vilodagen endast 8 km. För tre år sedan gick jag de första 134 km från Saint Pied de Port i Frankrike till Los Arcos i Spanien och i år startade jag just i Los Arcos. Totalt har jag gått 479 km.

Morgonen den 23 augusti klocka 07.00.

I övermorgon är jag framme i Leon och efter det kommer jag nog gå några dagar till men sen är jag nöjd för den här gången. Det blir alltså en tredje Caminonvända. De flesta jag mött har delat upp Caminon i etapper som de betar av år efter år vartefter möjlighet till ledighet, lust och ekonomi gjort det genomförbart. Många väljer även att bara gå de sista 100 km, du går och du bestämmer själv vad som är din Caminon.

Idag började gå runt 05.40. Vi hade 17 km framför oss utan något som helst stop i form av någon by vilket gjorde det extra utmanande. Gissa vår lycka då vi efter ca 10 km så en luren food truck uppställd med diverse fika och dryck.

Övriga bilder från dagen som gick från Carrión de los Condes till Moratinos.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s