Odling

Äntligen är väntan på varmbänken över.

Idag var äntligen temperaturen lämplig i varmbänken, 20 grader, perfekt. Jag har kollat dessa varmbänkar om och om men det har hela tiden varit för varmt. Ironiskt att jag i Norrland har fått vänta pga av för hög värme.

Så efter jobbet var det bara att dra på sig mindrefinkläderna och ut i växthuset för att se vad jag skulle sätta uti pallkragarna. Det blev från vintersådden men även från senare sådd. Jag har alltid svårt att välja och lagom och måtta är inte mina mellannamn, om jag ska på restaurang måste jag alltid be om extra av ditt och datt för att välja bara en sak är nästan omöjligt för mig. Detta dilemma kände jag av även idag, det blev plocksallad, ruccola, machesallad, gul squash, grön squash italiensk squash, tagetes, spenat, persilja, en liten tomat, basilika och persilja. Detta fyllde jag de tre halva pallkragar med. Bilderna får tala vidare.

I skrivandets stund får jag lite ”ågren” hade jag kanske för lite jord i pallkragarna så allt ruttnar bort av skiten? Håll tummarna för mig och plantorna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s