Odling

I år får du inte odla så mycket i källaren, helst ingenting…

Precis så är det, jag ska minimera odlandet inomhus i år! Anledningen är en helrenovering av källare, hemvistet för all odling vintertid. Detta kräver eftertanke och planering. Källaren kommer bortsett från bland annat tvättstuga, hobbyverkstad och odling även inrymma en keramikverkstad, hurra, så jag måste verkligen skärpa mig och visa stor tacksamhet till byggarbetaren i hemmet! Efter många minuters funderingar så har jag kommit fram till en tvåstegsraket. Ett, microtomater blir årets odlingshappening. De tar ingen plats alls, nästan, och är väldigt roliga att odla. Sedan blir det såklart lite paprika och chili, de måste ju odlas tidigt. Plan två är att jag påbörjar odlandet i växthusen lite tidigare och planterar de övriga fröerna då. Det är bara att gilla läget och vara tacksam.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s