Okategoriserade

En vecka idag, hurra, hurra, hurra!

Nu är de små kycklingarna en vecka. På filmen ser man hur pigga och hungriga de är. En fröjd för ögat varje gång jag går ut för att kolla till den. Övriga höns får lite mindre uppmärksamhet när det finns kycklingar i rummet, så är det bara! Nu börjar jag se tydliga storleksskillnader och hur olika det är till sättet. Lilla svarta är klart minst och den mest skygga, nästan omöjligt att hålla i. Den brunmelerade kläcktes först, är störts och definitivt den tuffast. Hoppas, hoppas nu att åtminstone en av kycklingarna är en höna. I kycklingvärlden är ca 70% nämligen tuppar, man kan undra varför.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s