Resor

En galen rundtur på Boa Vista

Gårdagen fylldes av sand i alla färger, flakskumpande, helt magiska strandvyer och höga vågor, flakskumpande, solskyddsfaktor 50, en ljuvlig inhemsk lunch, en tur till öknen där det likt Alladin i lampan dök upp en tavelförsäljare ur sanden som gjorde sig en välförtjänt hacka, skeppsvrak, sand precis överallt, en tur över rout 66 (dvs en lång vägsträcka), besök vid en lite keramikverkstad!! mer flakskumpande, grottor och vilda sköldpaddor. Allt avslutades med hämningslös shopping hos chaufförens kusin, syster eller någon annan form av släkting. Detta lilla äventyr tog absolut hela dagen från 8.30-17..00. Vi var så glada när vi for men minst lika glada när vi med lätt skakiga ben åter anlände till hotellreservatet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s