Odling

Gurkor och tomater i maj!

Oj vad jag hoppas på denna lilla hydroponiska odling. I den bästa av världar dignar det av tomater och gurkor i maj likt odlingen för två år sedan. Men nu, mitt i begynnelsen av denna vattenodling och all övrig odling, resar vi bort en vecka! Hur tänker jag – ingen aning – men härligt ska vi ha det i alla fall! Tur att grannar, svärdotter och övriga familj ställer upp i vått och torrt. Plantor ska vattnas, ägg ska plockas, höns och katter ska pratas och matas. Puss på er! Scrollar ni ner så syns det verkligen hur små plantorna är just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s