dreja, Okategoriserade

En keramisk pappåse

Arbetet med den keramiska ”pappåsen” och den keramiska ”äggkartongen” fortskrider. I afton har jag jobbat lite lätt med att putsa och jämna till lite skavanker och under veckan ska första bränningen ske. Det känns otroligt spännande att se hur detta ska sluta. Jag har införskaffat glasyrer i färgerna beige-vit, koboltblått och grön metall och kan inte riktigt bestämma vilken färga till vilket föremål!!! Förslag mottages gärna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s