Träning

Det är så härligt, om man bortser från backarna

Tänk att den allra minsta lilla backe kan ses som en potentiell vurpa med oanade följder. Jag älskar att åka längdskidor och jag gillar egentligen lite fart men efter att ha ramlat några gånger med tyvärr långvarig biverkning av typen smärta både här och där så är jag lite av en hare i spåret. Men idag provade vi spåren i Bureå, vilken fröjd, visst fanns det några små, små backar men de passade mig utmärkt. Det blev försiktiga fem kilometer som kommer kännas i morgon, främst i ljumskarna. Att våga möta backar med tillförsikt får bli en utmaning till mig själv den här säsongen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s