Hönor

Idag flög Betty till hönshimlen

Så kul med djur! Absolut nästa jämt men ibland måste man ta tråkiga beslut. Som idag, då jag fick be Leif avsluta hennes liv. Betty har varit hängig ett par dagar och jag lät henne bo i en egen liten lya inne i hönshuset med mat, vatten och extra värme och såklart daglig koll. Men idag insåg jag att gamla Betty har det bättre i hönshimlen och fem minuter senare var hon på väg dit. Jag skriver detta så att alla som längtar till att ha ett eget djur att mysa och ha roligt med verkligen förstår att detta är den tråkiga baksidan som man aldrig kommer undan. Det kan även gälla dyra veterinärkostnader och återkommande oro för de liv man ansvarar för.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s