Hönor

Städsöndag hos mina fjäderfän

Söndag, eller lördag, är städdag i hönshuset. Bort med bajs, kolla vatten, fylla upp med foder, in med nytt spån och sist men inte minst lite snack och mys. Detta upprepas varje helg fram till i vår då de åter får lämna ladugården och flytta ut till hönshuset. På veckorna är tiden en bristvara så då blir det mest att hämta ägg och kolla att allt ser bra ut, inte så mycket snack och mys men som sagt det justeras på helgerna. Idag blev det 10 liter bajs att spara till sommaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s