Okategoriserade

En helt vanlig toppenfredag

Att vakna och veta att snart kommer jordens bästa hjälpreda till min undsättning är helt enkelt toppen! Idag har jag och Alice levererat bröd till en vän i byn, stört Leffe som jobbade på övervåningen, spelat grodspelet, pratat med Kajsa på Messenger, besökt faster Ulla med familj, städat två hönshus, bakat kaka, tittat på Saltkråkan och massor mer i lugn och ro. Vad i hela friden mer kan man önska? Svaret är enkelt, ingenting.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s