Odling

Traditioner lever vidare om man själv vill det

Varje år, så länge mamma levde, fick jag en amaryllis i födelsedagspresent. Alltid lika uppskattad och alltid lika spännande att se vilken sort det var just det året. Traditionen lever vidare på så vis att jag själv köper en, eller flera, många flera, amaryllisar varje oktober. I år ser jag verkligen fram emot att njuta av Papilio när den blommar! I dag hade jag förmånen att plantera lökarna utomhus. Det blir alltid otroligt ”grisigt” när jag möter jord och vatten och därför sker sådana aktiviteter med fördel utomhus. Detta fenomen gäller även målarfärg. Finmålning finns aldrig på min agenda. Däremot är jag en hejare på att måla ladugårdar och logar med falu rödfärg. Det kan inte ens jag misslyckas med bortsett från att jag har rödfärg från topp till tå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s