Odling

Nattvattning i Vallen

Är huvve dumt så får man vattna på natten. För tio minuter sedan låg jag så fridfullt i sängen och tittade på Idol och gäspade stort. Plötsligt hörde jag tomater, gurkor, citroner och paprikor skrika i mitt huvud, -ska det va på detta viset efter en het dag så slutar vi växa och så kommer vi tappa alla frukter och grönsaker, så det så! Fasen, inget annat att göra än att iklädd trosor och ett linne ila ut i de kolsvarta växthusen för att vattna allt som växer. Nu är alla nöjda och jag ska snart sova. god natt och kram på er alla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s