Odling

Majspiskaren, det är jag det

Malin, den piskande pollineraren. Idag provad jag något nytt, läste om det på det där stället där alla information finns, såväl sann som falsk. Jag knipsade av han-delen och piskade den över de blivande kolvarna! Det ska öka chansen att så många majskorn som möjligt blir till! Majsodlingen blir nog som sagt riktigt bra, till skillnad från min fänkålsodling. Fundera på att spara lite fänkålsdill i alla fall nu när det inte blir en endaste knöl. Men nästa år, jäsiken vad fänkålsknölar den ska bli, nytt år nya odlingar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s