Okategoriserade

Jag är så tacksam för allt

Min lilla solrosvägg mot carporten

Trots alla turer jag gör hit och dit över stora delar av världen trivs jag ändå bäst hemma! Att vara med familj och vänner, pyssla med plantor i växthus och ute, umgås och sköta hönsen och med tiden dreja (jag längtar) är mitt livselixir. Redan i december funderar jag över kommande odlingssäsong, i januari-februari väntar jag ivrigt på att någon höna ska bli sur- det vill säga att hon vill ligga på ägg, i mars börjar jag besöka växthusen för att se om persikoträden börjat få knoppar, ja så rullar det på. Mitt i detta har jag det absolut bästa jobbet, jag är speciallärare och har fått förtroendet att stötta, vägleda, uppmuntra och skratta med fantastiska människor på väg in i vuxenlivet. Jag är så tacksam helt enkelt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s