Resor

Ett slumpartat underbart boende

I bilen på väg från Frösåker med siktet norrut så började vi googla boende efter vägen och vi hittade denna lilla STF-godbit, se bilderna.

STF Långvind är ett vandrarhem och bed and breakfast som jag verkligen rekommenderar. Och varför då undrar ni såklart: det ligger vackert lite avsides 500 meter från en vik till bottenviken i ett fint och lummigt läge, ägarna är vänliga och trevliga och har historier kring gården och omgivningen, de driver en liten restaurang i huset vilket var perfekt då vi bara ville se fotboll och få mat i magen då vi kom fram, rummen är otroligt charmiga och sängarna har inbyggd sändare till John blund. Kusin vitamin Torgny fick ett helt hus för sig själv, huset storlek är hela fyra kvadrat. Det är en ombyggd telestation.

Torgnys lilla krypin på fyra kvadratmeter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s