Resor

Endagskavidöallaandraskavileva

Kretatvätten är tvättade, det värsta ogräset är rensat, jag har pratat med höns och katter, de sista (nästan) plantorna har fått en bostad och vi har mumsat på egna jordgubbar så nu går färden vidare. Denna gång ska vi träffa Leifs fyra systrar med respektive under några dagar i Härnösand. Efter det går färden vidare till några fina golfbanor tillsammans med kusin Torgny. Hönsen, vattningen och katterna sköter vår dotter Kajsa och hennes käresta Timothy, puss till er! Rubriken är helt fräckt taget från min förra superfina rektor Elisabeth Brorsson.

levlivet #golf #malinmittimyllan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s