Okategoriserade

Jag blir rent less på mig själv!

Jag blir så trött på mig själv, för vilken gång i ordningen!!! Nu skulle jag färga utväxten själv, de senaste gångerna har Kajsa hjälpt mig med den äran. Nu kommer hon i och för sig snart till Vallen och skulle ha kunnat hjälpa mig men… Det här med tålamod måste jag öva på för nu blev det så att jag färgade det själv och tänkte väl inte så långt eller hela vägen om ni vill strö salt i håret kan man säga. Jag började smeta ut färgen enligt konstens alla regler och reflekterade inte särskilt på geggans färg förrän efter att hälften var i färgat. Då, först då går jag och extrakollar vilken färg det var jag tog!!! Fel färg såklart, vad göra nu annat än att ro klart och se till att fel färg finns på all utväxt. Kära läsare håll era tummar så jag vågar mig ut i världen efter denna färgning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s