Odling

Att rensa ogräs är ren terap.. not!

Nu finns det inte kvar några bortförklaringar. Jag tillhör nämligen den lyckliga skaran människor som har sommarlov (ni som är avundsjuka – bli lärare, problem solved!). I denna odling ska det om en blinkning eller tiotusen endast finnas rödkål, broccoli,persilja och lite blommor och purjo, inget annat. Jag har en förmåga att så och plantera alldeles för tätt vilket vanligtvis är en perfekt ogräsdämpare men uppenbarligen inte i år. Odlingen ser i nuläget närmast ut som en riktigt mysig grön heltäckningsmatta.

Nåja, genom att göra får man det gjort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s