Odling

Lite gurka innan färden mot Härjedalen

I väntas på Tesan så passade jag på att plantera ut gurkan i växthuset. Jag klipper bort halva botten för att slippa peta på rötterna. Sedan planterar jag krukan i jord. Som ni ser ganska högt. Gurkor vill till skillnad mot till exempel tomat INTE bli djupt planterad. Se bilder så fattar ni. Jag hann även sätta ut lite kryddor och beskära persikoträdet. Check på det, pust! Obs det är aldrig en tävling om att hinna mest innan man dör, däremot vore det trevligt med många timmar av njutning och fina minnen.

Hoppla, glömde nästan berätta vad jag ska göra i Härjedalen, köpa en keramikugn!!!!.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s