Odling

Överbeplantad

Jochalos

Dagen har tillbringats i det överbeplantade växthuset. Det är galet trångt! Målet att inte ha plantor i det ena växthus sprack totalt idag. Jag behöver ett till växthus NU! Mitt i kaoset upptäckte jag dessa underbara dvärgtomater ståendes mellan majs och Zinnia. De har vuxit på sig i sin ensamhet helt övergivna av dess skapare! Jag upptäckte även att purpurvindan börjat blomma 🌹 Och att de flesta rosenskäror har fått knopp. Jag vet vad jag ska göra i morgon, fortsätta upptäcksfärden!

Purpurvinda
Fänkål- jag vet att man brukar direkt så den.
Inga plantor i det här växthuset… ändrade planer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s