Odling

Onödigt spännande på morgonkvisten

Igår kväll byttes vinterjackan, runt lilla persikoträdet Riga, i form av täckväv och bubbelplast ut mot två frostvakter. När jag vaknade i runt 5.30 och såg att termometern för detta växthus visade 1grad!!! Panik uppstod direkt, nu har alla blommor fryst bort! jag rusade in till den sött sovande mannen i huset och frågade med ”lätt” upprörd röst -varför inte frostvakten fungerade? Svaret på denna hysteriska fundering var att censorn satt vid dörren, där det är ett flertal grader kallare än bredvid frostvakterna. Pust! Det är verkligen nervpåfrestande att odla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s