Hönor

Soldyrkande kycklingar

När jag städade lite i hönshuset i eftermiddag så skickade jag ut hönor och tuppar i ladugården. Trots att de har relativt gott om utrymme i hönshuset så kan det nog upplevas lite livat i luckan när fyra tuppar ska gala i kapp och 12 hönor sprätta omkring. Kycklingarna och dess mammor fick vara kvar och känna lugn och ro för ett tag.Just då lös en solstrimma rätt in i hönshuset, det märkte de tre storkycklingarna direkt som glatt lapade sol i lugnet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s