Okategoriserade

ZONTA!

Igår fick jag den stora äran att bli medlem i Zonta!

Vad är Zonta undrar ni säkert . Zonta International är en ledande global organisation (65 länder) av personer från olika yrkesgrupper som arbetar för att främja kvinnors rättigheter genom stödjande insatser och påverkansarbete. Zonta är partipolitiskt och religiöst obundna.

Idag stödjer Zonta fyra projekt ekonomiskt runt om i världen. 1. Stoppa könsbaserat våld i Papua Nya Guinea och Östtimor. 2. Stoppa barnäktenskap. 3. Hälsa och säkerhet för tonårsflickor i Peru. 4. Främja flickors skolgång i Madagaskar.

Som nybliven medlem har jag inte alla svar på frågor om Zonta utan jag rekommenderar att ni, om intresse finns, kollar in hemsidan: https://www.zonta.se Min tanke är att många små bäckar kan göra stor skillnad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s