Okategoriserade, Träning

Hur svårt kan det vara att följa en enkel instruktion?

Har ni hört talas om Lauren Giraldo och 12-3-30? Inte, det hade inte jag heller förrän igår kväll. Jag vet inte heller hur det dök upp i flödet men jag tog det som en uppmaning! Kort kan man förklara det med att snabbt och enkelt få igång pumpen och kondisen, perfekt!Du behöver ett löpband och bra skor att gå i. Precis, du ska bara gå på löpbandet. Lutning 12, hastighet 3 mile dvs knappt 5 kilometer i timmen och håll på i 30 minuter.

Suddig bild men visst ser ni att det står 15!!!!

Plättlätt om man provar andas och fokuserar på vad som står och följa instruktionerna. Inte jag alltså! Halvt död staplade jag av löpbandet efter 30 knalltunga minuter och förundrades över den fenomenalt dåliga form jag befinner mig i. Nu först läser jag att det står lutning 12 INTE 15 som jag hade. Om ni funderar över om det är så stor skillnad på 12 eller 15 säger jag bara -prova själv! Det ska i alla fall bli spännande att i morgon att prova följa instruktionerna och se hur det känns då!

Dyngblöt och knallröd i fejset!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s