Hönor, Okategoriserade

De små liven, fyra till antal

Nu har Grace puttat bort de okläckta äggen och ägnar all sin tid till de fyra små liven. Ni läste rätt, under natten kläcktes en kolsvart liten dunboll så nu är de fyra kycklingar. Tiden framöver är alltid oviss när man talar om kycklingar. Man måste tyvärr ta med i beräkningen att de är väldigt sköra och gruppen kan vips reduceras med både ett eller två små liv. Men det tänker vi inte på idag, njut bara av bilder och film om ni har lust. I slutet av filmen ser man hur kycklingarna kryper in under Grace.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s