Hönor, Okategoriserade

Fula lus ut ur mitt hus!

Sanering påbörjad. Efter en intensiv hönsjakt så kan jag konstatera att fyra av min 16 höns hade ovälkomna gäster. Trots allt kunde det vara värre. Nu har alla fått en sprut olja- och såpablandning i rumpan. Alla reden har fått nytt hö och verminix vilket även sittpinnar och sandbadet har fått. Detta tänker jag att jag behöver upprepa ett antal helger framöver. Men något ska man ju göra på helgerna så varför inte detta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s