Okategoriserade

I nöd och lus

Nej, nej och åter nej! Jag har hittat lusbon i rumpan på några av hönsen. Vad göra?! Googla, googla och googla, beställa verminix, klippa och ta bort alla lusbon som alltid huserar runt rumpan och olje-såpspraya alla hönsändalykten. Gissa om jag är populär just nu i hönshuset-not! Detta ska dessutom upprepas om och om igen. Numera är privacy ett minne blott i detta lilla kollektiv. Håll tummarna att saneringen går fort och hyfsat snabbt. Tack och lov är det första gången sedan jag började med höns, som var i början av nittiotalet, som jag drabbats av något liknande. Jag skulle vilja säga blä men för att inte genera dessa små fjäderbeklädda små liv så avstår jag och gör bara det som måste göras. God fortsättning på er alla!

Just Laura var helt fri från lus vilket hon var väldigt tacksam över.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s