Okategoriserade

Kram till er alla

Idag är ingen vanlig dag för det är 1000-följaredagen på min blogg, Hurra! Det är så fantastiskt roligt att få skriva om allt mellan odling och höns och lite till och ibland mycket till. Att det dessutom finns fler likasinnade runt om i detta land som orkar och vill ta sig tid att läsa, gilla och ibland komma med roliga och kloka instick till det jag skriver gör det bara ännu mera värt! En del tänker såklart att -vad är 1000 följare att ”skrej” upp sig över. De fattar ingenting och därför är det helt enkelt lite synd om dom. Tusen kramar till er alla ute i internetet!

Malinmittimyllan.com

En reaktion till “Kram till er alla”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s