Okategoriserade

Jag tror att meningen med livet just idag är att dammsuga hönshuset

Vad ska man göra av sitt liv egentligen? Den frågan får var och en besvara själv och i mitt fall och just idag blev det att dammsuga tak och väggar och byta strö i hönshuset så hönsdjuren fick – ett hem som är snyggt, luktar gott och är trevligt . Kan tyckas storslaget att jämföra hönshusstädning med målen i livet! Men vem är hen att avgöra det? Leffe hjälpte mig med målet att hönsdjuren skulle få ett hem som är – snyggt, luktar gott och är trevligt, genom att krossa korn och havre, det tar både tid och låter förskräckligt men nu är det gjort och kommer säkert räcka en månad. I morgon är målet med livet att ha vansinnigt roligt och skratta högt med älskade Alice.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s