Hönor, Okategoriserade

Lokalvårdare och fridstörare, det är jag!

Tänk att det är likadant var gång jag städar i hönshuset och det sker en gång i veckan. Då far höns och tuppar runt som ”yra höns” och kacklar ytterst irriterande om denna fridstörare, det vill säga jag deras matleverantör. Jag invaderar deras fridfulla liv i total harmoni fyllt av pickande, parande, kacklande och äggläggande. Idag försökte jag vinna deras gunst med nytt isgrus i deras SPA och en stor hög med hö. Det lyckades, som vanligt, höns låter sig, som tur är gärna mutas. Ha en riktigt god fortsättning alla fina människor ute i världen så hörs vi 2022.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s