Okategoriserade

Oj, oj, oj vilken tur att det snart är nytt år!

Idag när jag staplade mig fram i skidspåret så insåg jag att ett lopp av vasaloppskaraktär ”is far, far away” -fatta det Malin! Helt klart måste bot och bättring komma in i livet, nu duger det inte att skylla på vårens konvalescens längre. Nu får det bli slut med kakätande, ryggläge och allmän slöhet! Som den positiva människa jag är så ser jag på framtiden och det nya året med optimism, nu kan det faktiskt bara bli bättre. Obs, jag ska absolut inte åka Vasaloppet 2022, men nog hade det varit kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s