Hönor, Okategoriserade

Äntligen ett turkost/grönt ägg

Efter vårens brutala hönsdecimering, på grund av en väldigt hungrig räv, så har jag så sakteliga byggt upp min lilla hönsfamilj. I nuläget har jag tolv hönor och fyra tuppar som lever i harmoni. Jag har glatt och med stor förväntan sett äggproduktion öka under december månad och igår fick jag äntligen ett turkost/grönt ägg. Jag är osäker på vilken höna som ansvarar för leveransen men det kommer jag tids nog reda ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s