Äntligen ett turkost/grönt ägg

Efter vårens brutala hönsdecimering, på grund av en väldigt hungrig räv, så har jag så sakteliga byggt upp min lilla hönsfamilj. I nuläget har jag tolv hönor och fyra tuppar som lever i harmoni. Jag har glatt och med stor förväntan sett äggproduktion öka under december månad och igår fick jag äntligen ett turkost/grönt ägg. Jag är osäker på vilken höna som ansvarar för leveransen men det kommer jag tids nog reda ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

UnderbaraClara

odlar, baka, reser, tränar och myser med hönsen

Sara Bäckmo

odlar, baka, reser, tränar och myser med hönsen

Tantfrö

En växande känsla av självaktning

Frö(ken) Malin odlar hellre än bra

odlar, baka, reser, tränar och myser med hönsen

%d bloggare gillar detta: