Odling, Okategoriserade

Lite grönt till jul och tomater till påsk

Nu närmar sig tillfället då jag kommer skörda från höstens hydroponiska odlingen. Jag är löjligt glad över detta! Jag vet att sallad finns i alla våra matbutiker men det är fortfarande, efter ca 35 år, något alldeles speciellt med att skörda det man sått själv. Tror ni mig inte så råder jag er att prova.

Idag åkte även några frön från yellow balcony (dvärgbusktomat) ner i två isoleringsbitar. Lagomt till påsk räknar jag med att plocka de gula små juvelerna.

Ni som är nyfikna på det här med hydroponisk odling kan kolla på mina inlägg från i våras. Då gick jag bananas vad gäller hydroponisk odling.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s