Okategoriserade

En grön julgran samt en gul och platt hjärna

Det är några av mina objekt från keramikkursen. Jag ska väl inte påstå att jag är orimligt stolt över mina alster. Det är bara att inse att här finns en enorm utvecklingspotential och det kan man väl, om man är en gladlynt person, se som något positivt. Jag är i alla fall anmäld till en fortsättningskurs i januari och jag längtar så dit! Då ska jag försöka bli fullärd eller i alla fall något uns lite pytte skickligare på att dreja.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s