Hönor, Okategoriserade

En mus med pepparkaksögon

En vanlig lördag i december och jag har befriat en tjock liten mus som försåg sig friskt i majsbingen. Han, jag tar för givet att det är en han, hade inte tänkt hela vägen den här gången, heller! Vilket innebar att jag, återigen, fick agera räddare i nöd. Ni som tycker att han skulle döden dö kan ju prova det efter att ett par rädda pepparkaksögon tittar på dig och utstrålar-Jag lovar att aldrig göra om det igen… Bortsett från denna räddningsaktion så har hönsen fått hö och jag har plockat ägg varav ett ägg fortfarande var fuktigt, nu pratar vi färska ägg. Jag har fyllt redena med nytt hö, handmatat några hönsdjur med majs och fotat några hönor i krystningsstadiet- aldrig populärt, njutit av solen, snön och den friska luften. Nu ska jag baka lite syltkakor och ha det allmänt bra. Puss på er alla!

En reaktion till “En mus med pepparkaksögon”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s