Hönor, Okategoriserade

Nu Ă€r det fredagsmys đŸ€—

Nu Ă€r det fredagmys! Det sker i form av majs i stora lass och lite snack i största allmĂ€nhet, höns och mĂ€nniska emellan. I den ena filmen sĂ„ hörs ungtupparna gala, alla Ă€r i desperat behov av Tulo. Jag fĂ„ngade Ă€ven ”Lilla” Gubbens försök till fortplantning, han behöver verkligen jobba pĂ„ förspel och smidighet om jag fĂ„r tycka till pĂ„ den fronten. I den andra filmen fĂ„r ni möta de ungtuppar som tyvĂ€rr mĂ„ste gĂ„ vidare
. Jag har nu efter vĂ„nda bestĂ€mt att fyra tuppar rĂ€cker. Ni fĂ„r Ă€ven beskĂ„da den lilla döda musen jag hittade i foderbingen (miss i filmandet), finns det foder sĂ„ finns det möss. En rĂ„ttfĂ€lla i form av en bur Ă€r nu utsatt. Till sist fĂ„r ni beskĂ„da Grynets och hennes vilda jakt pĂ„ det perfekta vĂ€rpredet. Som sagt bĂ€ttre fredagsmys fĂ„r man leta efter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s