Odling, Okategoriserade

Vitlöken i jord, check!

Vitlöksskörden blev fin i år. De två största vitlökarna har jag använt som ämnen att odla nya vitlökar till nästa år. Dessutom hittade jag två vitlökar i jorden då jag grävde runt så dessa klyftor fick också åka ner. Totalt blev det 25-30 klyftor, lagomt till vårat hushåll. Tyvärr, eller som vanligt kanske jag ska skriva, så har jag ingen koll på vilka sorters vitlökar det är. Men det syns både på form och storlek att det är två olika sorter. Nu hoppas jag på en lyckad odling även nästa år.

En reaktion till “Vitlöken i jord, check!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s